Absolute

Traceer, beheer en bescherm uw digitale wereld.

Absolute Software het best bewaarde geheim van vele laptops en desktops. Waarom? De kans is behoorlijk groot dat deze software al standaard in uw BIOS van uw laptop/computer zit!!

Wat kan Absolute Software betekenen voor uw organisatie? Na activering van de Software door middel van een activeringscode, krijgt u de beschikking over:

Manage Mobile Device Management
manage the Android and Apple devices (iPhone, iPad)
Asset management tool
License Management tool
Track & Trace Tool
Data Wipe Tool

Dus u weet altijd wat de configuratie van uw werkplek is, welke software is er op geïnstalleerd, waar bevindt de werkplek zich..binnen of buiten de organisatie en als de werkplek ontvreemd is kunt u de data ook nog eens verwijderen op afstand. De ideale tool voor iedere systeembeheerder.

Absolute® Software biedt oplossingen voor beveiliging en beheer van eindpunten waarmee u uw IT-kosten kunt verlagen, kunt bewijzen dat u aan regelgeving voldoet, kunt reageren op diefstal van computers en productiviteit kunt optimaliseren.

Computrace en Absolute Secure Drive voor beveiliging van eindpunten
Computrace®-producten helpen u uw IT-bedrijfsmiddelen centraal te traceren en te beveiligen met één cloudgebaseerde console. Identificeer eenvoudig computers die zijn verdwenen, dwing softwarebeleid af en spoor gestolen computers op. En het belangrijkste: roep op afstand preventieve en reactieve beveiligingsmaatregelen aan om elk apparaat en de gegevens erop veilig te stellen.

Computrace-technologie is in de BIOS-firmware van een groot aantal aptops geïntegreerd, maar u kunt die ook eenvoudig zelf installeren.

Absolute Secure Drive ondersteunt de ontwikkeling op het gebied van codering door u de technologie te bieden waarmee u Self-Encrypting Drives (SED-harde schijven) kunt beheren.

Absolute Manage voor beheer van eindpunten
Met Absolute Manage kunnen IT-beheerders pcs, Macs en iOS-apparaten (iPhone®, iPod touch® en iPad™) via één console beheren. U kunt op afstand implementaties beheren binnen de beheersconsole en standaardonderhoudsroutines verrichten en bovendien strategische en responsieve maatregelen nemen in overeenstemming met de vereisten van elk apparaat.

Absolute Manage is authentiek platformonafhankelijk en kan in uw bestaande infrastructuur worden geïnstalleerd zonder dat u daarvoor hoeft te investeren in extra servers of hardwareonderdelen.Extra informatie:
Leveranciers:
acronis>>
gigaset pro>>
kemp>>
motorola solutions>>
netasq stormshield>>
patton>>
peplink>>
swivel>>
topit services>>
vade retro technology>>
xelion>>


© 2016 TopIT Distributie | Vlijtseweg 89 7317 AE Apeldoorn | Telefoon: 055-7630929 | routebeschrijving | disclaimer