Gigaset telefonie

Schaalbare VoIP-oplossingen; vanaf één gebruiker

De Gigaset pro-lijn onderscheidt zich door zijn modulariteit, schaalbaarheid en flexibiliteit. We wilden een eigentijdse oplossing die technisch innovatief was én transparant qua kosten.

Gigaset pro verenigt het beste van twee werelden: de open SIP-standaard en het gebruiksgemak van de grote zakelijke systemen. Optimale prestaties dus, maar voor een veel lagere prijs.

Of u nu een eenmansbedrijf heeft of misschien wel meer dan honderd medewerkers, Gigaset pro is altijd een solide basis voor een gestroomlijnd communicatienetwerk.

U kunt Gigaset pro gebruiken als geheel nieuw systeem of Gigaset pro-producten aansluiten op uw bestaande systeem. Gigaset pro laat zich ook makkelijk koppelen aan bestaande zakelijke software.

Om thuiskantoren of kleinere locaties aan te sluiten op een bestaand netwerk, kunt u Gigaset pro-telefoons via internet/VPN aansluiten op een IP Centrex Provider (virtueel telefoonsysteem) of op een van de Gigaset pro-systemen.

Gigaset pro biedt bureautelefoons en IP DECT-basisstations met hoge kwaliteit handsets.

Naadloze integratie

Gigaset pro is compatibel met de meeste IP-telefoonsystemen van andere merken, wat zorgt voor een naadloze integratie met bestaande systemen. Gigaset pro-apparatuur laat zich via de pc heel makkelijk aansluiten op een bestaand netwerk (LAN). Extra aansluitpoorten of wandcontactdozen zijn niet nodig. Alle Gigaset pro-apparatuur heeft tevens een optie voor stroomtoevoer via ethernet (PoE). Een overzicht van alle handige functies bij aansluiting op bestaande IP-PBX-systemen vindt u onder ‘PBX-systemen en Features’.


Extra informatie:
Leveranciers:
acronis>>
gigaset pro>>
kemp>>
motorola solutions>>
netasq stormshield>>
patton>>
peplink>>
swivel>>
topit services>>
vade retro technology>>
xelion>>


© 2016 TopIT Distributie | Vlijtseweg 89 7317 AE Apeldoorn | Telefoon: 055-7630929 | routebeschrijving | disclaimer