TopIT Logistiek
TopIT combineert haar functie als Value Added Distributeur met een uitgebreid pakket aan logistieke diensten. Door de samenwerking met gespecialiseerde bedrijven, kan een zeer uitgebreid scala van producten en diensten worden aangeboden.

fulfilment voor Internet Service Providers (ISP)
Het uitbesteden van niet-kernactiviteiten komt steeds vaker voor. Het outsourcen van fulfilment biedt operationele en financiële voordelen. Veelal is het intern uitvoeren van ondersteunende magazijn taken arbeidsintensief, kostbaar en lastig te managen.
TopIT houdt het eenvoudig, helder en betaalbaar door CPE en GSM leveringen te stroomlijnen, operationele kosten te verlagen en tegelijkertijd de omzet te verhogen.

Provisioning voor Internet Service Providers (ISP)
TopIT biedt complete end-to-end management en beheer mogelijkheden naadloos aansluitend op het gehele Gigaset CPE portfolio en compatibel met diverse andere CPE merken en ISP back-end systemen. Dankzij het TR-069 autoprovisioning- systeem (TSM) van Gigaset kan TopIT de Gigaset en Thomson Speedtouch routers en IP DECT toestellen van afstand voorzien van de juiste SIP (VoIP) settings. Dit alles gekoppeld aan een compleet geautomatiseerde back en frontoffice voor optimale verwerking van de orderstroom.

fulfilment voor Webwinkels
Internet heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. Het aantal ondernemingen dat producten op internet aanbiedt, stijgt alleen maar. Juist bij dit verkoopkanaal is een perfecte logistieke organisatie onontbeerlijk. TopIT biedt u de kans om, zonder grote investeringen, op professionele wijze een eigen webshop te draaien.

Overzicht van onze producten en diensten:

* co-packing
* portfolio beheer
* voorraadbeheer
* bestel- en afroepservice
* dropshipment
* autoprovisioning
* firmware upgrade services
* kwaliteitscontrole
* vendor rating
* opslag
* retouren afhandeling
* facturatie

Extra informatie:
Leveranciers:
acronis>>
gigaset pro>>
kemp>>
motorola solutions>>
netasq stormshield>>
patton>>
peplink>>
swivel>>
topit services>>
vade retro technology>>
xelion>>


© 2016 TopIT Distributie | Vlijtseweg 89 7317 AE Apeldoorn | Telefoon: 055-7630929 | routebeschrijving | disclaimer